Parulla “Kosovo is Kosovo” është parullë antishqiptare, në shërbim të projekteve pansllaviste

Parulla “Kosovo is Kosovo” është parullë antishqiptare, në shërbim të projekteve pansllaviste dhe politikës shoviniste serbe. Deklaratat të tilla, nga mercenarë të kësaj klase politike të çorientuar dhe servile nuk i shërbejnë interesave kombëtare. Tendenca e krijimit të kombit “kosovar” është tendencë për tjetërsimin e shqiptarëve dhe mbi këtë bazë …

Read More »

Situata aktuale në Shqipërinë Lindore (Iliridë)

Shqiptarët nën IRJM sot ndodhen në të njejtën situatë si shqiptarët në Kosovën e para vitit 1997 dhe dita ditës po lundrojnë drejtë ndryshimeve rrënjësore. Shqiptarët, si populli i vetëm autokton në shtetin e paidentitet të vetëquajtur “Maqedoni” përballen me mohimin sistematik të të drejtave elementare njerëzore e kombëtare, të …

Read More »

“Treni shovinist”, sfidat dhe siguria kombëtare

Treni shovinist serb, shfaqi në sipërfaqe edhe një herë pretendimet shoviniste të shtetit serb ndaj Republikës së Kosovës. Ky kërcënin ndaj sovranitetit dhe integritetit territorial të Kosovës, me të drejtë u vlerësua si kërcënim ndaj gjitha trojeve shqiptare dhe rrjedhimisht kërkon reagim në nivel kombëtar, por çështja e trenit është …

Read More »

AUTOBIOGRAFIA

Une kam lindur më 19 shkurt të vitit 1984 në Drenas, ndërsa familja ime është me prejardhje nga Polaci, Skënderaj. Shkollën fillore e kam përfunduar në Drenas, ndërsa më 4 maj të vitit 1999, ashtu sikurse shumica e popullsisë civile të qytetit të Drenasit, jemi detyruar dhunshëm të largohemi nga …

Read More »