Askush nuk mund të ndal jetësimin e Shqipërisë së Bashkuar

Realiteti është se ashtu siç flasim dhe veprojmë ndaj grekve, të njejten e bëjë edhe ndaj armiqve tjerë; ndaj turqve, serbve, sllavobullgarve dhe krijesave të tjera artificiale, që vetquhen gjoja si komb. Por, është një vërtetë tjetër se grekofilët, turkofilët, serbofilët dhe të tjerët, zihen mes tyre se “pse Kastrioti …

Read More »

Nuk kemi tokë me fal, ju falim politikanët s korruptuar

Kjo klasë politike e cenon sovranitetin e Republikës së Kosovës dhe i‘a shuan vendit të ardhmen drejt Bashkimit Europian. Demarkacioni nuk është kushti i vetëm për liberalizimin e vizave, por edhe sikurse të ishte ky i vetmi kusht; Cili shtet normal do të quhej shtet nëse vullnetarisht e dorëzon një …

Read More »

Urime 10 vjetorin e Pavarësisë, Kosova ime e Shqipërisë

10 vjetori i pavarësisë së Republikës Shqiptare të Kosovës kërkon nga ne që ti qendrojmë besnik aspiratës sonë kombëtare për çlirimin dhe bashkim fizik të trojeve shqiptare. Obligim hyjnor i çdo shqiptari mbetet jetësimi i vullnetit të popullit shqiptar dhe amanetit të dëshmorëve të kombit për Shqipëri të Bashkuar. Forcimi …

Read More »

Dallimi mes lëvizjeve mbarëkombëtare dhe partive politike provinciale

Dallimi më i madh mes Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe partive provincialiste shqiptare është se LSHB vepron dhe ka anëtarësi në 88 mij km2, për dallim nga korporatat e shfrytzimit të djersës së popullit shqiptar (partitë politike provincialiste) që e kanë kufizuar vetvetën, vetëm brenda territorit administrativ të Republikës …

Read More »