Emri shqip si pjesë e identitetit kombëtar

Ndryshimi i emrit dhe mbiemrit sipas ligjit si duket nuk është pëlqyer nga më pak se 5% e komentuesve që flisnin shqip dhe shfaqen kundërshtimine tyre, apo më mirë me thënë paditurinë e tyre. Askujt nuk i kam kërkuar që të pajtohet apo jo me vendimin tim, thjesht vendosa të …

Read More »

LSHB kundër taksës në “Rrugën e Kombit”, thirrje për shëmbje fizike të kufirit

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar paralajmëron Shqipërinë dhe Kosovën se taksa e imponuar rrugore në “Rrugën e Kombit” është e papranueshme për shqiptarët në të dy anët e kufirit të mallkuar Shqipëri – Shqipëri Veriore (Kosovë). Ndërkohë, që rrejshëm propagandohet për lehtësimet kufitare mes dy shteteve shqiptare, faqezinjtë e klasës …

Read More »