Home / Filozofia

Filozofia

Sot, kemi meshkuj plot por fatëkeqësisht kemi pak burra

Ta duash atdheun do të thotë të japësh gjithçka nga vetja, ti mohosh vetes lumturinë në ditë të vështira për të. Kastriot Berishaj Shqipëria është Nëna e të gjithë shqiptarëve dhe secili prej nesh ka obligim të jap edhe shpirtin për mirëqenien e saj. Çdo shqiptar duhet të gëzojë për …

Read More »