Home / 2018 / Korrik

Monthly Archives: Korrik 2018

Çmenduria e shqiptarëve të shkombëtarizuar e tjetërsuar

Emrin arabisht “Hysen”, mbiemrin serbisht “Dobra” kanë kuptimin e njejtë që në gjuhen shqipe do të thotë: I MIRË. Nga Kastriot Berishaj Emri Hysen, që rrjedh nga emri arab Hasan nuk është përdorur në periudhën para-islamike dhe është regjistruar që është përdorur për herë të parë nga Profeti Muhammed i …

Read More »