Home / Shkrime / Demokracia shqiptare – karrierë politike

Demokracia shqiptare – karrierë politike

Nga Kastriot Berishaj

Sot, në 74 vjetorin e gjenocidit ndaj popullsisë çame prej të ashtëquajturit “shtet” grek, kombi shqiptar përfaqësohet nga dy qeveri:

– Republika e Shqipërisë që përfaqëson Shqipërinë administrative (Shqipërinë londineze), e cila operon prej 28 vitesh;

– Republika e Kosovës që përfaqëson Shqipërinë veriore (Dardaninë), Republikë që operon prej 10 vitesh.

Në këto 28 & 10 vite qeverisje, asnjë qeveri, asnjë kryeministër, asnjë president nuk ka bërë as përpjekjen më të vogël për mbrojtjen e të drejtave kombëtare dhe vendosjen e drejtësisë ndaj popullsisë shqiptare; por çdo qeveri deri sot i ka shërbyer armikut me mjete e mënyra demokratike antikombëtare.

Tashmë janë harruar gjenocidet e shovinistëve sllav, grek, aziatik etj ndaj popullsisë shqiptare. Askush nuk i kërkon të drejtat tona.

Demokracia shqiptare nuk është veç se një karrierë politike për udhëheqësit tanë!

About KastriotBerishaj

Check Also

Berishaj: Shekulli i faqezinjëve që ende nuk e sollen Adem Jasharin në Prishtinë

Jemi në vitin 2018, 19 vite pas dëbimit të Serbisë gjenocidiste nga Kosova. Edhe pas …

Lini një Përgjigje