Home / Shkrime / Kastriot BERISHAJ: Të ndalohet shndërrimi i objekteve fetare në shtabe të terrorizmit

Kastriot BERISHAJ: Të ndalohet shndërrimi i objekteve fetare në shtabe të terrorizmit

Objektet e kultit të feve të huaja janë shndërruar në shtabe të organizatave terroriste të shteteve armiqësore, të cilat synim kryesor kanë që përmes fesë dhe investimeve të tyre të mrapashta të tjetërsojnë shqiptarët në shkijë, osmanlinjë dhe përzirje të tjera artificiale të paidentitet. Kjo në fund do të kulmonte me shkombëtarizimin e shqiptarëve dhe zhvillimin e një beteje “ndërshqiptare” për shfarrosjen totale të kombit shqiptar e zëvendësimin e shqiptarëve me aziatik nga Stambolli i Turqisë dhe Karpatët e Rusisë.

Dy shtetet shqiptare; Republika e Shqipërisë dhe Republika e Kosovës kanë detyrim ligjor e kushtetues mbrojtjen e sovranitetit të dy shteteve shqiptare dhe parandalimin e aktiviteteve të organizatave terrroriste në trojet tona. Në rast sse dy shtetet tona dështojnë të bëjnë punën e tyre atëherë populli autokton shqiptar ka të drejtë ligjore organizimin e çetave kryengritëse për mbrojtjen e terësisë territoriale të Shqipërisë dhe Kosovës. Durimi ynë ka fund, prandaj kërkojmë veprime konkrete nga dy shtetet tona përndryshe ne do të fillojmë të kundërpërgjigjjemi në gjuhën që e kuptojnë dhe meritojnë armiqtë shovinistë ardhacak të shteteve hibride fqinje.

KASTRIOT BERISHAJ,

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

About KastriotBerishaj

Check Also

Berishaj: Shekulli i faqezinjëve që ende nuk e sollen Adem Jasharin në Prishtinë

Jemi në vitin 2018, 19 vite pas dëbimit të Serbisë gjenocidiste nga Kosova. Edhe pas …

Lini një Përgjigje