Home / Shkrime / Kundërpërgjigjje ndaj shitësit kriminal që i bëri 60 mij veteranë dhe e dëmton buxhetin e shtetit

Kundërpërgjigjje ndaj shitësit kriminal që i bëri 60 mij veteranë dhe e dëmton buxhetin e shtetit

Shitësi i statusave të veteranëve të UÇK-së paska shkuar në kryeqytetin e Turqisë në H(An)Kara, Ai dhe rrjeti i tij kriminal të cilët jashtëligjshëm i bënë 60 mij veteranë dhe e dëmtojnë rëndë buxhetin e Republikës së Kosovës nuk ka të drejtë morale as të vetëquhet veteran, e lere më të jenë në krye të veteranëve me direktiva të faqezinjëve të klasës politike.

KASTRIOT BERISHAJ,

kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe autor i librave “Platforma për Shqipëri të Bashkuar” dhe “Filozofia Kombëtare për Shqipëri të Bashkuar”

About KastriotBerishaj

Check Also

Berishaj: Shekulli i faqezinjëve që ende nuk e sollen Adem Jasharin në Prishtinë

Jemi në vitin 2018, 19 vite pas dëbimit të Serbisë gjenocidiste nga Kosova. Edhe pas …

Lini një Përgjigje