Home / 2018 / Prill

Monthly Archives: Prill 2018

Emri shqip si pjesë e identitetit kombëtar

Ndryshimi i emrit dhe mbiemrit sipas ligjit si duket nuk është pëlqyer nga më pak se 5% e komentuesve që flisnin shqip dhe shfaqen kundërshtimine tyre, apo më mirë me thënë paditurinë e tyre. Askujt nuk i kam kërkuar që të pajtohet apo jo me vendimin tim, thjesht vendosa të …

Read More »