Home / 2018 / Shkurt

Monthly Archives: Shkurt 2018

Nuk kemi tokë me fal, ju falim politikanët s korruptuar

Kjo klasë politike e cenon sovranitetin e Republikës së Kosovës dhe i‘a shuan vendit të ardhmen drejt Bashkimit Europian. Demarkacioni nuk është kushti i vetëm për liberalizimin e vizave, por edhe sikurse të ishte ky i vetmi kusht; Cili shtet normal do të quhej shtet nëse vullnetarisht e dorëzon një …

Read More »

Urime 10 vjetorin e Pavarësisë, Kosova ime e Shqipërisë

10 vjetori i pavarësisë së Republikës Shqiptare të Kosovës kërkon nga ne që ti qendrojmë besnik aspiratës sonë kombëtare për çlirimin dhe bashkim fizik të trojeve shqiptare. Obligim hyjnor i çdo shqiptari mbetet jetësimi i vullnetit të popullit shqiptar dhe amanetit të dëshmorëve të kombit për Shqipëri të Bashkuar. Forcimi …

Read More »

Dallimi mes lëvizjeve mbarëkombëtare dhe partive politike provinciale

Dallimi më i madh mes Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe partive provincialiste shqiptare është se LSHB vepron dhe ka anëtarësi në 88 mij km2, për dallim nga korporatat e shfrytzimit të djersës së popullit shqiptar (partitë politike provincialiste) që e kanë kufizuar vetvetën, vetëm brenda territorit administrativ të Republikës …

Read More »

Klasa politike është problem më i madh se ajri i ndotur

Problem më i madh, se sa ajri i ndotur i Prishtinës për shqiptarët është kjo klasë e korruptuar, e nënshtruar ndaj armiqve, e keq orientuar kombëtarisht, pa vizion zhvillimi ekonomik dhe që mbështet kufijtë ndarës ndërshqiptar, ndërkohë premton heqjen e kufijve me kombet tjera. Poashtu, e dëmshme është kjo opozitë …

Read More »