Home / 2017 / Mars

Monthly Archives: Mars 2017

Parulla “Kosovo is Kosovo” është parullë antishqiptare, në shërbim të projekteve pansllaviste

Parulla “Kosovo is Kosovo” është parullë antishqiptare, në shërbim të projekteve pansllaviste dhe politikës shoviniste serbe. Deklaratat të tilla, nga mercenarë të kësaj klase politike të çorientuar dhe servile nuk i shërbejnë interesave kombëtare. Tendenca e krijimit të kombit “kosovar” është tendencë për tjetërsimin e shqiptarëve dhe mbi këtë bazë …

Read More »

Situata aktuale në Shqipërinë Lindore (Iliridë)

Shqiptarët nën IRJM sot ndodhen në të njejtën situatë si shqiptarët në Kosovën e para vitit 1997 dhe dita ditës po lundrojnë drejtë ndryshimeve rrënjësore. Shqiptarët, si populli i vetëm autokton në shtetin e paidentitet të vetëquajtur “Maqedoni” përballen me mohimin sistematik të të drejtave elementare njerëzore e kombëtare, të …

Read More »