Home / 2017 / Janar

Monthly Archives: Janar 2017

“Treni shovinist”, sfidat dhe siguria kombëtare

Treni shovinist serb, shfaqi në sipërfaqe edhe një herë pretendimet shoviniste të shtetit serb ndaj Republikës së Kosovës. Ky kërcënin ndaj sovranitetit dhe integritetit territorial të Kosovës, me të drejtë u vlerësua si kërcënim ndaj gjitha trojeve shqiptare dhe rrjedhimisht kërkon reagim në nivel kombëtar, por çështja e trenit është …

Read More »

AUTOBIOGRAFIA

Une kam lindur më 19 shkurt të vitit 1984 në Drenas, ndërsa familja ime është me prejardhje nga Polaci, Skënderaj. Shkollën fillore e kam përfunduar në Drenas, ndërsa më 4 maj të vitit 1999, ashtu sikurse shumica e popullsisë civile të qytetit të Drenasit, jemi detyruar dhunshëm të largohemi nga …

Read More »