Ballina / DEKLARATA / Deklaratë rreth skeçit humoristik Kosovë-Serbi për arrestimin e Gjuriçit

Deklaratë rreth skeçit humoristik Kosovë-Serbi për arrestimin e Gjuriçit

Më në fund përfundoj skenari i mirë pregaditur i skeçit humoristik të “lajmit të madh” për kinse arrestimin e të ashtuquajturit shef i Zyrës për Kosovën në qeverinë shoviniste të Beogradit, Marko Gjuriç.

Ky skeç i mirë organizuar nga faqezinjtë e Republikës së Kosovës dhe Serbisë shoviniste kishte si qëllim “mbulimin” e tradhëtisë së Demarkacionit, ku Kuvendi i Republikës së Kosovës, i kapur nga bandat kriminale fali një pjesë të madhe të territorit të shtetit, ndërsa arsyeja tjetër e kësaj “vepre madhështore” ishte para pregaditja e terrenit për tradhtinë tjetër të radhës; krijimin e “Zajednicës” ndryshe të njohur si Bashkësi e Komunave me Shumicë Serbe, që kjo klasë e çorientuar, kriminale dhe antiShqiptare (përveç një partije që ka qenë kundër të tjerët e kanë nënshkru), që synon krijimin e Republikës Serbe në Kosovë, jashtë kontrollit të Republikës së Kosovës, ashtu siç veprojnë të organet lokale të veriut dhe enklavave serbe.

Keqpërdorimi i Policisë së Kosovës nga faqezinjtë e politikës së Kosovës, si të bashkëpunëtorë dhe financuar nga Marko Gjuriçit është i papranueshëm dhe dëmton rëndë pavarësinë e Policisë së Repiblikës së Kosovës, e cila do duhej të vepronte pa urdhëra politik dhe e pavarur nga bandat kriminale të faqezinjëve që kanë pushtuar Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Tahir Veliu

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe autor i librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar”

About Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Check Also

LSHB është me popullin shqiptar, kundër kufijve të imponuar dhe klasës politike antishqiptare

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar mbështet fuqishëm vullnetin e popullit shqiptar kundër klasës politike antishqiptare …

Për anëtarësim në Lëvizjen për Shqipëri të Bashkuar vizitoni faqen zyrtare të LSHB-së; Formularin për Anëtarësim www.levizjalshb.com/anetaresohu Ndërsa, për kontakt direkt në Republikën e Shqipërisë ‭+355 67 647 0409‬ (Viber & Whatsapp) Kurse, numri kontaktues për Republikën e Kosovës vetëm për thirrje direkte është ‭+38345925245‬