Ballina / ANËTARËSOHU

ANËTARËSOHU

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar është bashkim vullnetar i individëve pa dallim feje, ideje, krahine, pikëpamje politike dhe shtrese shoqërore, të cilët i bashkon aspirata kombëtare për çlirim dhe bashkim kombëtar.

Emri dhe Mbiemri*
Posta Elektronike:*
Numri i telefonit:*
Profesioni:*
Adresa:*
Data e lindjes:
Nr. i Letërnjoftimit:*
Kërkesa për anëtarësim:*
Për anëtarësim në Lëvizjen për Shqipëri të Bashkuar vizitoni faqen zyrtare të LSHB-së; Formularin për Anëtarësim www.levizjalshb.com/anetaresohu Ndërsa, për kontakt direkt në Republikën e Shqipërisë ‭+355 67 647 0409‬ (Viber & Whatsapp) Kurse, numri kontaktues për Republikën e Kosovës vetëm për thirrje direkte është ‭+38345925245‬