Ballina / DEKLARATA / NJOFTIM: Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar (Foto) 

NJOFTIM: Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar (Foto) 

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar njofton opinionin publik dhe anëtarësinë se më 16 Korrik 2016, në ora 15:00 në Prishtinë, do të organizohet mbajtja e Këshillit Themelues të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar.

Në këtë Këshill Themelues do të bëhet: 

– Prezantimi dhe miratimi i Programit Politik të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, 

– Shpalosja e Platformës për Shqipëri të Bashkuar, 

– Zgjedhja e Kryetarit dhe e Këshillit Inicues të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, deri në mbajtjen e Kuvendit Gjithëkombëtar.
Tubime promovuese do të mbahen edhe në këto kryeqendra të Shqipërisë: në Tiranë (23 Korrik), Shkup (30 Korrik), Preshevë (6 Gusht), Janinë (13 Gusht) dhe Tuz (20 Gusht).
Tahir Veliu

Ideator,

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar 

  

About Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Check Also

LSHB thirrje kundër varrezave imagjinare greke

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar ju bënë thirrje të gjithë shqipëtarëve në Korçë, Gjirokastër, Përmet, …