Ballina / LAJMET / Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar nderon arkitektin e Shqipërisë Etnike, Hasan Prishtina

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar nderon arkitektin e Shqipërisë Etnike, Hasan Prishtina

Kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar Tahir Veliu me bashkëpunëtorë, ka vizituar varrin e intelektualit të kohës, atdhetarit dhe arkitektit të Shqipërisë Etnike, Hasan Prishtina.
Veliu me bashkëpunëtorë pasi ka bërë homazhe dhe ka vënë lule të freskëta pranë varrit të tij në Kukës, është betuar se me misionin që ka nisur do të punoj dhe do të angazhohet për ta trasuar rrugën e Hasan Prishtinës, drejt bashkimit të të gjitha trojeve etnike shqiptare, shkruan DritarjaOnline.
Pikërisht, programi dhe aktiviteti i kryetarit Veliu është në vijën e bashkimit kombëtar. Vet shtrirja e veprimit të kësaj lëvizjeje në të gjitha trojet shqiptare, e dëshmon këtë gjë.

About Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Check Also

Përkujtohet 84 vjetori i vrasjes së Hasan Prishtinës

Sot, shënohet 84 vjetori i vrasjes së ish-kryeministrit të Shqipërisë dhe arkitektit të Shqipërisë Etnike, …