Ballina / KRYETARI

KRYETARI

Tahir Veliu

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar

Tahir Veliu ka lindur më 19 shkurt të vitit 1984, në Drenas por familja e tij është me prejardhje nga Polaci, Skënderaj. Shkollën fillore e përfundoj në Drenas, ndërsa shkollimin e mesëm dhe të lartë në Kanada. I kyqur në aktivitete atdhetare qysh në moshën 15 vjeçare. Në vitin 1999 ka themeluar Portalin Informativ “Shqipëria e Bashkuar” (www.shqiperiaebashkuar.al). Është ideator dhe kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe autor i librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar”.

Për anëtarësim në Lëvizjen për Shqipëri të Bashkuar vizitoni faqen zyrtare të LSHB-së; Formularin për Anëtarësim www.levizjalshb.com/anetaresohu Ndërsa, për kontakt direkt në Republikën e Shqipërisë ‭+355 67 647 0409‬ (Viber & Whatsapp) Kurse, numri kontaktues për Republikën e Kosovës vetëm për thirrje direkte është ‭+38345925245‬