Ballina / DEGËT / Kastriot Berishaj godet grekët, i quan përzirje ardhacake ndërsa partitë në Shqipëri banda ilegale kriminale

Kastriot Berishaj godet grekët, i quan përzirje ardhacake ndërsa partitë në Shqipëri banda ilegale kriminale

Kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, z. Kastriot Berishaj në një intervistë për televizionin e Gjirokastrës ALPOTV është shprehur ashpër ndaj shovinizmit grekomadh dhe ndërhyrjeve të tyre në çështjet e brendshme të Republikës së Shqipërisë.

Përveç të tjerash, z. Berishaj i ka quajtur të gjitha partitë politike në Shqipëri “grupacione kriminale dhe antiligjore, të cilat për interesat e tyre janë në gjendje të shesin gjithçka madje dhe tërë Shqipërinë.

Sipas z. Berishaj të gjitha partitë politike në Shqipëri që nuk synojnë bashkimin kombëtar duhet të shpallen ilegale dhe në kundërshtim me Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë.

About Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Check Also

Kastriot Berishaj ‘gozhdon’ politikën e Kosovës: Tradhtarët nuk e duan bustin e Adem Jasharit në Prishtinë

Kastriot Berishaj ‘gozhdon’ politikën e Kosovës: Tradhtarët nuk e duan bustin e Adem Jasharit në …

Për anëtarësim në Lëvizjen për Shqipëri të Bashkuar vizitoni faqen zyrtare të LSHB-së; Formularin për Anëtarësim www.levizjalshb.com/anetaresohu Ndërsa, për kontakt direkt në Republikën e Shqipërisë ‭+355 67 647 0409‬ (Viber & Whatsapp) Kurse, numri kontaktues për Republikën e Kosovës vetëm për thirrje direkte është ‭+38345925245‬