Ballina / DEKLARATA / FILOZOFIA KOMBËTARE E MISIONARËVE TË SHQIPËRISË SË BASHKUAR

FILOZOFIA KOMBËTARE E MISIONARËVE TË SHQIPËRISË SË BASHKUAR

“Qëndroni me një udhëheqës kur ai ka të drejtë, qëndroni me të kur ai është ende i drejtë, por, lini atë kur ai është i gabuar.” – Abraham Lincoln

Pra, për sa kohë që une, si kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar jam i drejtë dhe i përmbahem në përpikshmëri aspiratës së popullit shqiptar për identitet dhe bashkim kombëtar atëherë jeni të mirë se ardhur të bëheni pjesë e LSHB-së, të qëndroni me NE, nëse jo kryesorja të jeni PËR SHQIPËRI TË BASHKUAR, sepse NE nuk synojmë privatizimim e çështjes kombëtare, por synojmë mbrotjen e identitit tonë kombëtar dhe bashkimin fizik të trojeve shqiptare sipas aktit juridik të 28 nëntorit të vitit 1912 të Kuvendit Mbarëkombëtar të Vlorës në një shtet të vetëm shqiptar në Gadishullin ILIR.

Nëse une ndryshoj qëndrimin tim kombëtar, apo LSHB ndryshon synimin e saj kryesor atëherë MOS QËNDRONI ME MUA APO ME LSHB-në. MË THONI JO, I THUNI JO LSHB-së, CILITDO “SHQIPTAR” apo ÇFARËDO subjekti që keqorientohet kombëtarisht.

Nëse tradhëtoj, me 50¢ zgjedheni problemin dhe dënojeni tradhëtinë, që nesër të mos guxoj askush ta bëjë të njejtën gjë. Nëse nuk keni Lekë atëherë kërkoni lemoshë, por kryesorja THUANI JO TRADHTISË, ndërsa PO VETËM SHQIPËRISË SË BASHKUAR dhe VETËM FLAMURIT KOMBËTAR SHQIPTAR.

Tahir Veliu

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe autor i librit “Platforma për Shqipëri të Bashkuar”

About Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Check Also

Kastriot Berishaj: Kosova duhet të pavarësohet nga Vuçiçi, Erdogani dhe këlyshët e tyre

Arrestimi i gjashtë shtetas turq gjoja të lidhur me lëvizjen gyleniste u bë me urdhër …

Për anëtarësim në Lëvizjen për Shqipëri të Bashkuar vizitoni faqen zyrtare të LSHB-së; Formularin për Anëtarësim www.levizjalshb.com/anetaresohu Ndërsa, për kontakt direkt në Republikën e Shqipërisë ‭+355 67 647 0409‬ (Viber & Whatsapp) Kurse, numri kontaktues për Republikën e Kosovës vetëm për thirrje direkte është ‭+38345925245‬