Ballina / DHURO PËR LSHB

DHURO PËR LSHB

[wpedon id=90]

Hapja e Degëve të LSHB-së në të gjitha trojet shqiptare dhe aktivitetet e ndryshme kanë kosto që kërkojnë vetësakrificë nga anëtarësia dhe organet drejtuese të LSHB-së, por edhe mbështetje nga gjithë shqiptarët kudo që jetojnë, prandaj të gjithë ata që munden të kontribuojnë mund ta bëjnë këtë gjë duke dhuruar materiale të ndryshme të domosdoshme për realizimin e aktiviteteve tona, apo duke dhuruar mjete financiare përmes PAYPAL.

Për anëtarësim në Lëvizjen për Shqipëri të Bashkuar vizitoni faqen zyrtare të LSHB-së; Formularin për Anëtarësim www.levizjalshb.com/anetaresohu Ndërsa, për kontakt direkt në Republikën e Shqipërisë ‭+355 67 647 0409‬ (Viber & Whatsapp) Kurse, numri kontaktues për Republikën e Kosovës vetëm për thirrje direkte është ‭+38345925245‬