Ballina / LAJMET / Dega e LSHB-së në New York mbajti takimin e parë

Dega e LSHB-së në New York mbajti takimin e parë

Të dielen, kryesia e Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar – Dega në New York, nën udhëheqjen e kryetarit të saj, z. Sali Bollati, mbajti takimin e saj të parë pas themelimit të Degës. Me këtë rast u shqyrtuan dhe u debatuan një sërë çështje organizative, si shtrirja e veprimtarisë në komunitet, rritja e anëtarësisë së Degës dhe përfshirja e bizneseve shqiptare në projektet e ardhshme. Kryesia e Degës poashtu hartoj planin organizativ dhe operacional për aktivitetet e ardhshme të degës për muajt në vijim.

About Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar

Check Also

Kastriot Berishaj ‘gozhdon’ politikën e Kosovës: Tradhtarët nuk e duan bustin e Adem Jasharit në Prishtinë

Kastriot Berishaj ‘gozhdon’ politikën e Kosovës: Tradhtarët nuk e duan bustin e Adem Jasharit në …

Për anëtarësim në Lëvizjen për Shqipëri të Bashkuar vizitoni faqen zyrtare të LSHB-së; Formularin për Anëtarësim www.levizjalshb.com/anetaresohu Ndërsa, për kontakt direkt në Republikën e Shqipërisë ‭+355 67 647 0409‬ (Viber & Whatsapp) Kurse, numri kontaktues për Republikën e Kosovës vetëm për thirrje direkte është ‭+38345925245‬