Ballina / ANËTARËSOHU

ANËTARËSOHU

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar është bashkim vullnetar i individëve pa dallim feje, ideje, krahine, pikëpamje politike dhe shtrese shoqërore, të cilët i bashkon aspirata kombëtare për çlirim dhe bashkim kombëtar.

Emri dhe Mbiemri*
Posta Elektronike:*
Numri i telefonit:*
Profesioni:*
Adresa:*
Data e lindjes:
Nr. i Letërnjoftimit:*
Kërkesa për anëtarësim:*